Vi vil elske at hjælpe dig med at finde det du brænder for og vise dig vejen til personlig succes gennem efterprøvede videnskabelige metoder og strategier der igen og igen har sikret helt almindelige mennesker ekstraordinær succes. Vi har selv prøvet at gå på arbejde til et job der intet sagde os og nu mærket hvilken enorm forskel det gør at arbejde med det vi elsker. Nemlig at hjælpe helt almindelige mennesker med at finde deres drøm og sørge for at de kan komme til at leve af det. Desuden underviser vi også i præsentationsteknik så folk ikke blot husker dit budskab, men mærker og føler dig og dit buskab således at du kan skabe en forandring i dit publikum. Vores største drøm er at hjælpe dig med din drøm!

Asger Lindholdt

Asger Lindholdt

Co-founder, Ph.D., civil-ingeniør og foredragsholder

Asger Lindholdt

Co-founder, Ph.D., civil-ingeniør og foredragsholder

Efter at have arbejdet som konsulent og Ph.D. i ingeniørbranchen fik jeg i de første mange år gang på gang lynhurtigt fik folk til at tænke på alt muligt andet end mit budskab så har jeg efter adskillige kurser, egne foredrag og workshops knækket koden til at lave spændende, underholdende og informative faglige præsentationer.

Læs mere
Asbjørn Jensen

Asbjørn Jensen

Co-founder, Scient. Pol., foredragholdsholder og coach

Asbjørn Jensen

Co-founder, Scient. Pol., foredragholdsholder og coach

Vil du gerne lære teknikkerne der ikke blot får dit publikum til at huske dit budskab, men også skabe en reel forandring hos? Jeg vundet flere konkurrencer i public speaking i Californien og mere end 20 års erfaring indenfor foredragsholderi. Desuden har jeg hjulpet flere hundrede mennesker med at finde deres drøm og lære dem hvordan de kan leve af det. Sidder du fast eller vil du bare gerne opnå (mere) personlig succes så ring eller skriv for at høre hvordan vi kan hjælpe dig!

Læs mere

Explore Smarty