Latterkursus med Asbjørn Jensen

AsbjørnLatteryogaen kommer fra Indien og er en kombination af en gammel østeninspireret filosofi kombineret med moderne vestlig videnskab. Faderen og grundlægger af den grinende yoga er Madan Kataria. Madan er medicinsk læge og skulle i 1995 skrive en artikel om latter til et helse-tidskrift i Indien.

Den dygtige læge satte sig for at undersøge og beskrive de fysiologiske forandringer, som latteren skaber i kroppen. Jo mere lægen undersøgte, jo større blev blev hans begejstering. Latteren så ud til have en helbredrende, forebyggende og opbyggende indvirkning på hele den menneskelige fysiologi. Latteren virkede til at være den bedste medicin, lægen nogensinde var støt på i sin 20 årige karriere som læge. Latteren stryker kredsløbet, åndedrættet, fordøjelsessystemet og bringer mere ilt ud i blodet. Latteren frigiver dopamin, serotonin og endorfiner, som er euforiserende og smerte lindrende stoffer. 

Latter øger lungekapaciteten og litindholdet i blodet. 

Du forbræneder kalorier, når du griner.

  • 10 minutters latter har samme effekt på hjerte og lunger som 30 minutters sex eller 20 minutters jogging.
  • 10 minutters latter får blodtrykket til at falde med 10-20 mm. Af samme grund har latter positiv indvirkning på hjerte- kar sygdomme og luftvejssygdomme.
  • Latter masserer dine indre organer og der kommer øget blodtilførsel til muskler og indre organer-din fordøjelse stimuleres.
  • Latter øger antallet af hjvide blodlegmer, der er med til at bekæmpe sygdomme. De hvide blodlegemer, der er med til at bekæmpe sygdomme. De hvide blodlegemer indholder T-celler, som er natuilige bakterie-dræbere. 
  • Latter forkorter rekonvalens perioden: Du bliver hurtigere til at komme dig efter en sygdom.
  • Latter frigiver endorfiner - kroppens egen morfin, som afstresser både krop og sjæl. 
  • Latter har positiv indvirkning på 70 % af de sygdomme, vi har i den vestlige verden.  
  • BOOK latter kursus med Asbjørn Jensen og få fysisk, social og mentalt overskud i hverdagen. 

 

Explore Smarty