5 trin til at blive en verdensklasse oplægsholder

5 trin til at blive en verdensklasse oplægsholder

5 trin til at blive en verdensklasse oplægsholder er baseret på de mange af metoder verdens mest succesfulde mennesker indenfor forretnings- og sportsverden bruger for at nå til tops.

Dette kursus er dog designet helt specifikt til dig der ønsker at blive en rigtig dygtig oplægsholder.

Hvis du er klar på at arbejde hårdt og lave øvelserne, så er denne metode til at få dig til at få succes med det du brænder for.

Den bygger på adskillige bøger, der har en videnskabelig tilgang til emnet. Modellen som vi har udviklet er et udpluk af de bedste teknikker indenfor personlig succes og læring, som stammer fra den videnskabelige litteratur.

Metoden som sikrer dig succes er generel, men kan let bruges på f.eks. din forretning, dit helbred, dine relationer, din hobby og din evne til at formidle. Metodens fem grundtrin er: 

1. Overbevisning: Sådan får du en overbevisning der fremmer din succes.

 
2. Planlæg din succes: Få værktøjerne til at planlægge således at du får succes!


3. Lær træne som de mest succesfulde mennesker


4. Evaluering: Find du ud af hvad du skal blive bedre til og øv dette


5. Motivation og vedholdenhed - bevar gnisten og gejsten

Bonus:
Udover selve kurset så får du også nogle bonusmoduler:
• Modulet: ”Forudsætninger for succes” hvor vi arbejder med at finde din passion arbejdsmæssigt hvis du ikke kender den. Herefter kan du bruger modellen på dit arbejde.
• Interview med foredragsholder og iværksætter Eric Edmeades (har bl.a. været gæstespeaker på Tony Robbins turne i 1,5 år)
• Et 5-siders resume af bogen: Mindset: The New Psychology of Success (Skrevet af den meget anderkendte forsker Carol Dweck)

Explore Smarty