Kan du virkelig få den succes du ønsker?

Kan du virkelig få den succes du ønsker?

Har du nogensinde købt en “sådan gør du bog” på amazon eller et andet sted? Ja, det har du garanteret. Du kan for næsten ingen penge få løsningerne på rigtig mange af dine udfordringer. Langt de fleste udfordringer findes der allerede løsninger til. Vi lever i informationsalderen hvor viden og løsninger kan fås på næsten ingen tid og til næsten ingen penge. Forskellen mellem dem som får den succes de drømmer og dem ikke får succes er først og fremmest om de køber et “sådan gør du produkt” (fx bog, online kursus, mentoring etc) og så selvfølgelig om de efterfølgende tager handling. Langt størstedelen drømmer kun. Af drømmerne er der så nogle som får viden fra et “sådan gør du produkt”, men som så stopper der. Igen er der så en mindre del som rent faktisk bruger “sådan gør du produktet”. Denne sidste gruppe vil få succes og særligt hvis de ikke give op og bliver ved hvis nu det viser at deres “sådan gør du produkt” ikke gav massiv succes første gang, men fordi der skulle nogle mindre justeringer til. For at få succes indenfor dit område skal du gøre følgende:

Find ud af hvad folk have og give så folk hvad de vil have!

Hvordan finder du så ud af hvad folk er interesserede i?

  • 1. trin: Du går på google og søger på dine nøgleord. Er der nogen derude der allerede laver det brænder for og ser det ud til at de tjener penge?
  • 2. trin: Du tilbyder din service gratis eller meget billigt. Er der nogen som ønsker den? Nu ved du om folk vil have denne service.
  • 3. trin: Du sælger din service :-)
  • 4. trin: Du dygtiggør dig og tager mere og mere for din service eller opskalerer den så flere mennesker kan købe den. Det er nemt i en online forretning. 

Køb et “sådan gør du produkt” og køb de fejl andre har lavet så du ikke selv laver dem og sparer en masse tid og penge ved ikke selv at lave dem. Test om folk vil have dit produkt. Lav dit produkt. Sælg dit produkt. Sådan får du den succes du drømmer om!

De bedste hilsner
Asger lindholdt og Asbjørn Jensen
Talerne.dk

Explore Smarty